Ταυτότητα

Το κόκκινο κτήριο του Επικέντρου+ στη γειτονιά του Αγίου Διονυσίου υπηρετεί την τέχνη και τον πολιτισμό. Υπηρετεί την αισθητική των γεύσεων του καφέ, του ποτού και του φαγητού. Στο ιστορικό χρόνο των τελευταίου αιώνα συνεχίζει ακόμα μια χρήση στο αστικό περιβάλλον αυτής της γειτονιάς.

Στην κεντρική σκηνή του Επικέντρου+ το θέατρο, η μουσική, ο χορός, οι παιδικές δράσεις θα δώσουν φωνή σε νέους δημιουργούς αλλά και σε μεγαλύτερους και καταξιωμένους , τόσο από την Πάτρα όσο και από τον ευρύτερο Ελλαδικό χώρο.

Στους εξωτερικούς χώρους, εσωτερική αυλή και εξωτερική πλατεία θα φιλοξενηθούν τις θερινές νύχτες η μαγεία του κινηματογράφου, η γλυπτική, οι δημιουργικές ενασχολήσεις των παιδιών και τα υπαίθρια πωλητήρια (bazaar) βιβλίων, αντικειμένων τέχνης κ.λπ. Στους άλλους χώρους του, τα εικαστικά, η φωτογραφία, η  κεραμική δίνουν σε τακτά διαστήματα ραντεβού με το κοινό τους.

Το καφέ και το εστιατόριο του Πόλη_Χώρου του Επικέντρου+ συντροφεύουν τους επισκέπτες του με μουσικές του κόσμους και τιμές που περιγράφει η εποχή.