Μεγάλη επιτυχία γνώρισαν τα «Ορνίθια» από το Επίκεντρο

Μεγάλη επιτυχία γνώρισαν τα «Ορνίθια» από το Επίκεντρο

by molonoti.gr

Από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του καλοκαιριού χαρακτηρίζεται η παραγωγή του Επίκεντρο+ «Τα Ορνίθια» στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας την Παρασκευή το βράδυ. Η υπογραφή της Μαριμίλλης Ασημακοπούλου στη σκηνοθεσία, τη διασκευή κειμένου και τις χορογραφίες σε συνδυασμό με την Ίλια Ράγκου στην οργάνωση της παραγωγής, κατάφεραν να ενθουσιάσουν το κοινό συμπεριλαμβανομένων και των οικογενειών των 50 παιδιών που συμμετείχαν σε αυτή.

Τα Ορνίθια συγκεντρώθηκαν όλα μαζί και με την καθοδήγηση από τις κόρες του πονηρού Πεισθέταιρου και του αγαθού Ευελπίδη δημιούργησαν μια άλλη πόλη, μια πόλη ολοκαίνουργια, δίνοντάς της μέσα από τα μάτια τους μία άλλη οπτική, ισάξια της φαντασίας τους και της ανάγκης που έχει αυτός ο κόσμος για ένα καλύτερο αύριο.

Η παράσταση δόθηκε για τη στήριξη του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας Παιδιού της μονάδας αρρένων του Σκαγιοπουλείου Ίδρύµατος.

Το Επίκεντρο+ επιπλέον ευχαριστεί τη Χριστίνα Σκαρπέτα, τη Φώνη Ντάνου και την Ανδριανή Καπογιαννάτου για την πολύτιμη βοήθειά τους καθώς και τους χορηγούς και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της παράστασης.

* ΕΠΊΣΗΜΟΊ ΧΟΡΗΓΟΊ της παράστασης ήταν ΑΝΕΚ Lines, Euroline Σταύρος Μπακολιάς και η MODECO & BOX HOM.

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *