Μαύρο Γιασεμί

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Μαύρο Γιασεμί

Ο γλυκόπικρος θεατρικός μονόλογος «Μαύρο Γιασεμί» με την Κατερίνα Γκατζόγια τη Δευτέρα 23 Μαΐου στο Επίκεντρο+.

 

«Μια παράσταση γλυκόπικρη με έντονο άρωμα γιασεμιού. Ένα έργο που σε κάνει να δεις καλύτερα τον κύκλο της ζωής, τον απαράμιλλο έρωτα, το θανάσιμο μίσος.»

 

Το έργο «Μαύρο Γιασεμί» της Μαρίας Μαραγκουδάκη με την ερμηνεία της Κατερίνας Γκατζόγια επισκέπτεται την Πάτρα για μια μοναδική παράσταση τη Δευτέρα 23 Μαΐου στις 21.15.

 

Λίγα λόγια για το έργο

Ο μονόλογος μιας νεαρής κομμώτριας όταν βγάζει το προσωπείο της ηθοποιού, που πάντα ήθελε να γίνει, και αφήνει τον εαυτό της γυμνό στην περιπέτεια ενός φλεγόμενου “εγώ”, εξιστορώντας χιουμοριστικά την πολυπλοκότητα των ανθρωπώνιων σχέσεων, υπό το πρίσμα ενός ερωτικού σκανδάλου. Είναι η κραυγή μιας γυναίκας απέναντι στα συναισθήματα, το άδικο, τη ζωή. Μέσα στις σκοτεινές πτυχές της, η ευχάριστη λαϊκή κοπέλα της διπλανής πόρτας, σχεδιάζει με κάθε λεπτομέρεια και εκτελεί αριστοτεχνικά το τέλειο έγκλημα, γιατί όπως ισχυρίζεται και η ίδια “όλοι μπορούν να γίνουν κακοί”. Τα ανθρώπινα πάθη είναι πάντα επίκαιρα, γιατί είναι διαχρονικά. Ο τρόπος έκφρασής τους ίσως διαφέρει. Όμως, όσο κι αν οι εποχές αλλάζουν και η τεχνολογία αναπτύσσεται με ιλιγγιώδη ρυθμό, ο πυρήνας, η ψυχή του ανθρώπου, πάντα θα πονά το ίδιο. Συνοδός στο ταξίδι της αυτό, το μεθυστικό άρωμα από ένα… “μαύρο” γιασεμί.

 

Η παράσταση ανέβηκε με επιτυχία το 2016 σε θέατρα της Αθήνας. Το 2018 περιόδευσε σε Σκύρο, Τζιά, Κύμη, Χαλκίδα, Κρήτη και Αθήνα. Το Μάιο του 2019 ανέβηκε στο θέατρο ELIART στην Αθήνα και περιόδευσε σε Λίμνη Πλαστήρα, Λεμεσό, Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα, Σκύρο, Πάρο και Αίγινα. Το 2020 και 2021 περιόδευσε σε Δερβένι, Λευκάδα, Ήπειρο και Αττική.

 

 

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Γιώργος Τζαβάρας

Ερμηνεία: Κατερίνα Γκατζόγια

Βοηθός σκηνοθέτη – Coaching / επιμέλεια κίνησης: Λίζυ Ξανθοπούλου

Φωνή δημοσιογράφου: Ηλίας Γκογιάννος

Μουσική επιμέλεια: Νίκος Επίσκοπος

Διάρκεια παράστασης: 60 λεπτά

Ημερομηνία και ώρα παράστασης: 23 Μαΐου στις 21:15

Γενική είσοδος: 10 ευρώ

Πληροφορίες – κρατήσεις:  τηλ.  2610-461050

Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/theater/to-mauro-giasemi/

 

 

Μάιος 23 2022

Details

Date: Μάιος 23
Time: 21:15 - 22:30
Website: Visit Event Website

Schedule

  • 23 Μαΐου στις 21:15
  •